Ομάδες ενδυνάμωσης

Λίγα λόγια για τις «Ομάδες Ενδυνάμωσης»
Πώς επικοινωνούμε τα προβλήματα που μας βασανίζουν;
Πώς τα διαχειριζόμαστε;
Γιατί φοβόμαστε να μιλήσουμε για τα σκοτάδια μέσα μας;
Που έχουμε κρύψει την δύναμη που υπήρχε μέσα μας

Άγχος

Η πρώτη ομάδα ενδυνάμωσης θα αφορά τις κρίσεις πανικού και τις αγχώδεις διαταραχές.
θα μιλήσουμε ανοιχτά για το φόβο, το άγχος, τις έμμονες βασανιστικές σκέψεις, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε λίγο φως στο σκοτάδι που θεωρούμε ότι μας κυκλώνει όταν έρχεται μια κρίση πανικού..

θα μιλήσουμε για τις σκέψεις εκείνες που μας κατακλύζουν και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είμαστε ανήμποροι και ανίκανοι να αντεπεξέλθουμε στην καθημερινότητα μας λόγω του άγχους μας.. θα μιλήσουμε για τα τρομακτικά σωματικά συμπτώματα που προκαλεί το άγχος και θα εξηγήσουμε το γιατί.
Μέσα από τις «Ομάδες Ενδυνάμωσης» επιχειρώ να φτιάξουμε μια παρέα συνεργασίας, κατανόησης, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας. Να μιλήσουμε ανοιχτά, να ανοίξουμε ένα μικρό παράθυρο σε αυτά που μέσα μας φαντάζουν τόσο αφόρητα και δύσκολα και ο κάθε ένας από εσάς να λυτρωθεί και να θεραπευτεί μέσω αυτής της διαδικασίας.
Θα μιλήσουμε χωρίς ταμπέλες, σε ένα ασφαλές περιβάλλον με καμιά κριτική διάθεση ο ένας απέναντι στον άλλον. Εάν υπάρξει η παραμικρή υπόνοια ότι κάποιος συμπεριφέρεται άσχημα είναι δικό μου μέλημα να τον απομακρύνω από την ομάδα, καθώς επίσης όλοι θα δεσμεύεστε από το απόρρητο γραπτά.

Η ομάδα ενδυνάμωσης θα λαμβάνει χώρα στο γραφείο μου, 2 φορές το μήνα, θα έχει 5 συμμετέχοντες και θα διαρκεί 1:30 ώρα κάθε φορά. Οι Συναντήσεις θα γίνονται Δευτέρα στις 18:00.

👉🏻1η συνάντηση 9 Μαρτίου
👉🏻Τελευταία συνάντηση 20 Ιουλίου (10 συναντήσεις)
👉🏻Κόστος συμμετοχής 450€
👉🏻 Early bird εως 10 φεβρουαριου 400€
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο info@eanagnostopoulou.gr, στο 2155155013 ή inbox στο facebook.