Ψυχολογικά τεστ

Σε αυτό το σημείο της ιστοσελίδας μου θα βρείτε μια σειρά από διάφορα  ψυχολογικά τεστ τα οποία μπορείτε να συμπληρώσετε ανώνυμα online. Τα αποτελέσματα από τα τεστ ψυχολογίας, σας γίνονται γνωστά αμέσως μετά τη συμπλήρωση τους. H ιστοσελίδα μου παρέχει μια συλλογή από διαδραστικά ψυχομετρικά τεστ  με τα αναλυτικά αποτελέσματα τους. Τεστ κατάθλιψης, τεστ άγχους,  τεστ θυμού, τεστ διατροφικών συνηθειών και άλλα.

Εφόσον απαντηθούν με απολυτή ειλικρίνεια, σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την επιστημονική άποψη  ενός ψυχολόγου. Συνεπώς τα online ψυχολογικά τεστ δεν θα μπορούσαν να σας παρέχουν μια ολοκληρωμένη διάγνωση του προβλήματός σας. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι δεν αποτελούν ακριβές διαγνωστικό εργαλείο.

Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και δείτε τα αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τον εαυτό σας. Θα αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σας χωρίς αυτό να ισούται με διάγνωση ειδικού.